Begeleid werken

Er zijn mensen die het in het verleden niet goed hebben gedaan op de arbeidsmarkt. Ze hebben zich op hun slechtste kant laten zien op hun werk of misschien een samenloop van omstandigheden gehad die op die manier geïnterpreteerd is. Ook kan het zijn dat dat mensen lang niet gewerkt hebben. Door deze en andere omstandigheden is het mogelijk dat iemand geen werk kan vinden. Maar ook zij er mensen die het gewoon over het algemeen moeilijk vinden om een betrouwbare werknemer te zijn.

Voor deze en meer mensen bieden wij begeleid werken aan. Als het goed gaat is onze aanwezigheid minimaal maar wanneer het minder goed gaat zijn wij er om te helpen en om te zorgen dat dat alles weer op de rails komt. Wij geven handvatten die er voor kunnen zorgen dat je zelf de problemen oplost. Als dit niet genoeg is kunnen we verder gaan om te kijken wat we kunnen doen om deze problemen te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een wek service.

Door middel van dit soort interventie hopen wij mensen die langdurig thuis zitten weer te activeren om te gaan werken. Dit soort middelen zijn vaak voor een werkgever niet te doen om dat dit een deur opent voor ander personeel dat kan gaan onderpresteren

Ook willen wij vrijwilligers werk aanbieden dat verantwoordelijkheid, punctualiteit en doorzettingsvermogen leert. Hiervoor hebben we al werk geregeld en is er een mogelijkheid tot vrijwilligers vergoeding indien de persoonlijke situatie het toe laat.

Voor dit project zoeken wij participanten en vrijwilligers die deze participanten willen begeleiden.

Spring naar toolbar