Inventief Budget

Soms heb je een steuntje in de rug nodig met het managen van je maandelijkse budget. Je kunt er voor kiezen om een bewindvoerder in de hand te nemen of een andere financieel hulpverlener. Maar dit kost elke maand geld tenzij je dit door de gemeente vergoed kan krijgen.

Hoewel wij momenteel niet de benodigde vrijwilligers hebben om mensen hier mee te ondersteunen. Hebben wij wel gezorgd voor de benodigde tool. Via onze eigen beveiligde hosting servers hosten wij “Firefly III” dit platform kan gebruikt worden om je volledige budget te managen en in de toekomst zullen wij vrijwilligers trainen om u hierbij te ondersteunen. Ook gaan wij in de toekomst video tutorials maken zodat wij het gehele platform uitleggen en waarmee u de basis kan leggen voor een gezonde financiële toekomst.


Dit zegt de maker van Firefly III:

“Firefly III” is een manager voor uw persoonlijke financiën. Het kan u helpen uw uitgaven en inkomsten bij te houden, zodat u minder kunt uitgeven en meer kunt besparen. Firefly III ondersteunt het gebruik van budgetten, categorieën en tags. Het kan gegevens importeren uit externe bronnen en er zijn veel nette financiële rapporten beschikbaar.

Firefly III geeft u inzicht in en controle over uw financiën. Geld moet nuttig zijn, niet eng. Je zou moeten kunnen zien waar het naar toe gaat, je uitgaven moeten voelen en … wauw, ik ga hier overboord, nietwaar?

Maar je krijgt het idee: dit is jouw geld. Dit zijn uw uitgaven. Zorg ervoor dat ze je niet beheersen. Ik heb deze tool gebouwd omdat ik een hekel kreeg aan geld. Geld hebben, geen geld hebben, rekeningen betalen met geld, je snapt het idee. Maar niet meer. Ik wil me ‘veilig’ voelen, wat mijn balans ook is. En ik hoop dat deze tool je kan helpen.


Wij gaan nog een uitgebreide toevoeging in deze pagina maken maar voorlopig kunt u gebruik maken van een rechtstreekse link naar het platform.

Spring naar toolbar