Inventief Digitale Communicatie

Wij hebben een aantal servers waarop wij shared webhosting aanbieden, dit is voor iedereen beschikbaar. Wij kunnen zo goed als iedereen helpen. De prijs is variable. Wij hanteren een standaard prijs voor bedrijven maar voor bedrijven zonder winst oogmerk, stichtingen en verenigen is hier over te praten. Dit kan in sommigen gevallen betekenen dat je alleen betaald voor de kosten die wij maken. Hosting voor 1 euro per jaar (excl. domein) bijvoorbeeld.

Ook kunnen wij helpen met het verkrijgen van Microsoft  Non-Profit licenties en kunnen we helpen met systeem beheer van de bijbehorende werk omgeving. Dit kan allemaal tegen een vriendelijk prijsje en in sommige gevallen op een vrijwillige basis.

Wij kunnen ook helpen met het opzetten van telefonie-systemen en zelfs telefoon centrales hosten en beheren. Ook dit doen wij tegen variable tarieven!

Wij kunnen ook ondersteuning bieden social-media vraagstukken. Het maken en onderhouden van Facebook pagina’s is hier een voorbeeld van.

Tevens zijn wij in onderhandelingen met partijen over de mogelijkheid om internetverbindingen te kunnen gaan leveren. Dit zou betekenen dat wij een netwerk omgeving kunnen leveren die geheel door ons onderhouden wordt en dat u maar 1 aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.

Kortom u kunt bij ons terecht voor uw website, e-mail, telefonie, social-media en datacommunicatienetwerk/computernetwerk

De website voor dit project is https://idc.onl (Website is nog niet gemaakt)

Spring naar toolbar